1.200:- rabatt/bokning på resor under 2020

Starta det nya året på bästa möjliga sätt, med en resa till värmen! Eller varför inte säkra nästa sommarresa redan nu? Just nu 1.200:- rabatt/bokning på charterresor till Gran Canaria, Kreta, Kroatien, Parga och många fler härliga destinationer i vinter. Välj mellan boende på vuxenhotellen Apollo Mondo Duo eller familjehotellen Apollo Mondo Selected för dig som söker efter hotell av extra hög standard och komfort. Rabatten om 1.200:-/bokning gäller på charterresor med Apollo mellan 1 januari – 15 oktober 2020.

Boka senast 30 november 2019.

Ange rabattkod apollonov
Rabatten anges i steg 3 i kassan hos Apollo

Res mellan 1/1 - 15/10 2010. Rabatt ej avdragen i prisex. Prisexempel avser pris per person och hämtades 4/11 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Prisexempel på Apollo Mondo Selected hotell

Res mellan 1/1 - 15/10 2010. Rabatt ej avdragen i prisex. Prisexempel avser pris per person och hämtades 4/11 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Vuxenhotell - Apollo Mondo Duo

Passar dig som söker kvalitetstid långt bort från vardagen, oavsett om det är med din partner, bästa vän eller förälder. Apollo Mondo Duo är ett hotell för vuxna gäster över 16 år.

  • Bara för vuxna (över 16 år)
  • Alltid hotell med minst fyra stjärnor
  • Möjlighet att delta i yogapass 3-5 gånger i veckan
     

 

Familjehotell - Apollo Mondo Selected

Passar dig som söker efter ett hotell av hög standard och komfort. Här trivs både par som längtar efter en lugn och lyxig oas och barnfamiljer som önskar högre standard. För de yngre gästerna finns den omtyckta barnklubben Club Polly & Mino.

  • Utvalda hotell med hög standard och lugn atmosfär
  • Barnklubb Club Polly & Mino och simskola
  • Möjlighet att delta i morgonyoga
     

Bokningsinformation:
Erbjudandet gäller endast nybokningar till hotellkoncepten Apollo Mondo Duo eller Apollo Mondo Selected med Apollo. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Använd kampanjkod: apollonov. Boka senast 30/11 2019. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Charter med Apollo

apollo-barnstrand-hav-strand-vatten-pojkar-barn-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.