Upp till 5.000:- rabatt på sommarlovsresor med Ving

Säkra den perfekta sommarsemestern idag med upp till 5.000:- rabatt/bokning på resor till Medelhavet med Ving. Gäller under sommarmånaderna juni, juli och augusti, då Medelhavet är som bäst! Så lockar någon av de populära destinationerna Alanya, Mallorca, Rhodos eller Gran Canaria är det nu du ska boka. Boka senast 28/2.

Boka senast 28 februari 2019.

Bokningsinformation

Erbjudandet på upp till 5.000:- rabatt/bokning gäller endast nybokningar och går endast att boka i butik. Gäller utvalda resor till utvalda destinationer under juni, juli och augusti med Ving. Boka senast 28/2 2019.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

ving-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.