750:- rabatt/bokning med Ving

Börja sommaren tidigt med en resa till värmen redan i vår! Boka din charterresa idag för chansen att säkra just ditt favorithotell! Dessutom får du 750:- rabatt/bokning på alla resor till Europa, Kap Verde, Egypten  och Gambia om du bokar senast den 28 oktober. På din charterresa med Ving kan du välja mellan enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga hotell med All Inclusive. Gäller perioden 1/3 - 30/6 2019.

Dykäventyr och avkoppling på Kanarieöarna och Mallorca

Kanarieöarna erbjuder varma dagar på stränderna, promenader bland vattenfall och berg samt otroliga smakupplevelser. Snorkla i marinreservatet Las Canteras eller ge dig ut på dykäventyr i pärlglittrande Atlanten. Oavsett om du väljer kontrastrika Teneriffa, välkända Gran Canaria eller någon annan av den spanska ögruppens pärlor är du garanterad en avslappnande och upplevelsefylld semester.

Vill du kombinera strand och storstadsliv kanske en resa till Mallorca lockar. Öns huvudstad Palma kallas ofta för världens minsta storstad. Perfekt för dig som önskar kombinera avkoppling på stranden och en rundtur med apelsintåget med livfulla stadskvällar.

Bokningsinformation:

Gäller endast nybokningar och paketresor med flyg och hotell. Rabatten ligger med automatisktGäller resor under perioden 1/3 - 30/6 2019 från samtliga avreseorter i Sverige inklusive Köpenhamn. Gäller alla resor till Europa, Kap Verde, Egypten och Gambia. Boka senast 28 oktober 2018.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.