All Inclusive för 500:-/person med Apollo

Vad sägs om att spendera sommaren på en solstol vid havet på Kreta, Cypern eller Zakynthos? Eller kanske på Makarska Rivieran eller populära Rhodos? Vill du uppnå total avkoppling rekommenderar vi att du dessutom väljer till All Inclusive i din bokning. Just nu från endast 500:-/person när du bokar din charter med Apollo. Barn mellan 2-11 år betalar endast halva priset eller lägre. Gäller på utvalda hotell. Boka senast 31 mars 2019.

Boka senast 31/3 2019.

Vill du boka en resa till något annat resmål eller något annat hotell som ingår i rean, men som du inte hittar här, är du välkommen att ringa oss på 020-12 41 40 eller besöka oss på någon av våra resebyråer.

Bokningsinformation:
Erbjudandet gäller endast nybokningar med Apollo. Gäller vid tillägg av All Inclusive på utvalda hotell på resor med sju dagars reslängd. Tillägget som barn betalar för All Inclusive är antingen 1:- eller 250:- beroende på hotell. Avreseperiod är sommaren 2019. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Boka senast 31 mars 2019.

 
Charter med Apollo

apollo-kefalonia-fiskardo-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.