Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

All Inclusive Resor

Boka en All Inclusive resa och njut av en prisvärd och bekväm semester. Nedan har vi samlat alla våra charterresor med All Inclusive på ett och samma ställe! 

Mat, drycker, frukt, snacks och glass ingår – utan att du behöver nudda plånboken. Detta är ett utmärkt alternativ när du reser med glasstörstande barn eller i ett större sällskap. Det är ingen risk att ni blir oense om restaurangval och du behöver inte heller oroa dig för att notan ska sticka iväg – med All Inclusive är allt framdukat på plats och dessutom redan inkluderat i priset. Ta chansen och boka en behaglig och avkopplande resa där du får njuta av mat och dryck i toppklass!

Med All Inclusive ingår alltid mat och dryck men utbudet kan variera beroende på hotell. Mer information om vad som ingår hittar du på varje enskild hotellsida.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.