Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Aruba - boka din charterresa

Upptäck ett av världens vackraste semesterparadis på en underbar charter till Aruba! På denna karibiska ö går iögonfallande flamingos fritt i det kristallklara vattnet längs de vita stränderna, en annorlunda och alldeles spektakulär syn. Aruba är känt för sin gästvänliga och öppna miljö.

Under din charterresa till Aruba kan du snorkla bland pastellfärgade fiskar och njuta av spännande maträtter från världens alla hörn. Aruba är en ganska liten ö, cirka 3.5 mil lång och 6 km bred. Perfekt om man vill hyra en jeep och göra roliga utflykter. Varför inte börja med California Lighthouse - en fungerande fyr som byggdes 1916 och vars utsikt är väl värd ett besök. I öster hittar du nationalparken Arikok med fantastiska kaktusskogar, små grottor och vilda djur. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.