Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter Bulgarien - boka din charter här

Om du unnar dig en charterresa till Bulgarien väntar bland annat milslånga stränder längs svarta havet, pulserande nattliv och lummiga vingårdar.

Bulgarien bjuder på fantastiska stränder men är långt ifrån bara soldyrkarnas paradis. Gör till exempel ett besök till Nesebǎr, den fantastiska staden belägen på en halvö som finns på UNESCO:s världsarvslista. Här strosar du runt och bara insuper den mysiga atmosfären. Byala, belägen cirka 400 kilometer från huvudstaden Sofia, är en mindre ort precis vid havet. Här finns det goda chanser att besöka lokala vingårdar och provsmaka de smakrika lokala dimyat-vinerna.

Sunny Beach är Bulgariens största semesterort, och även om orten har fått rykte om sig att vara en partyort är det inte hela sanningen. Här finns vibrerande nattliv såväl som lugnare platser med hotell för både barnfamiljer och par, och framför allt fantastiska stränder att njuta av.

För den som söker lite lugnare tempo och mer av det äldre och genuina Bulgarien kan en charteresa till någon av småstäderna Tsarevo eller Obzor passa. Här har inte turismen hunnit sätta sin prägel på samma sätt som i de större turistorterna.

 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.