Charter med Apollo - boka din charterresa

Nyfiken på en charter med Apollo? Vi har Apollos hela utbud av charterresor. Här hittar du resmål till de mest populära och uppskattade sol- och baddestinationerna. Vill du ta med familjen till härliga stränder på Mallorca, promenera i solnedgången i Kroatien eller kanske njuta av det goda livet på en grekisk ö? 

Självklart kan du också boka resor till resmål lite längre bort. Soliga favoriter som Thailand, Kanarieöarna och Dominikanska republiken sätter extra guldkant på de annars så mörka vintermånaderna.  

Apollo erbjuder charterresor med allt från enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga boenden med All Inclusive. Välj ditt boende och datum nedan för att filtrera ut relevanta resultat.

Boka din charterresa med Apollo och se fram emot solvarma stränder, häftiga matupplevelser och roliga aktiviteter. En resa som garanterat ger minnen för livet! 

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.5 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.