Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter med Apollo - boka din charterresa

Nyfiken på en charter med Apollo? Vi har Apollos hela utbud av charterresor. Här hittar du resmål till de mest populära och uppskattade sol- och baddestinationerna. Vill du ta med familjen till härliga stränder på Mallorca, promenera i solnedgången i Kroatien eller kanske njuta av det goda livet på en grekisk ö? 

Självklart kan du också boka resor till resmål lite längre bort. Soliga favoriter som Thailand, Kanarieöarna och Dominikanska republiken sätter extra guldkant på de annars så mörka vintermånaderna.  

Apollo erbjuder charterresor med allt från enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga boenden med All Inclusive. Välj ditt boende och datum nedan för att filtrera ut relevanta resultat.

Boka din charterresa med Apollo och se fram emot solvarma stränder, häftiga matupplevelser och roliga aktiviteter. En resa som garanterat ger minnen för livet! 

OBS! Apollo ställer in alla sina resor från och med 14 mars till och med den 14 april 2020. Om du har bokat en resa med Apollo under perioden kommer du att erbjudas fri ombokning eller återbetalning.

 

Fri ombokning när du bokar din charterresa med Apollo

Just nu får du fri ombokning när du bokar din charterresa med Apollo med avresa under 2020. Erbjudandet ger dig möjlighet att boka om till en ny resa med avresa närsomhelst under 2020 och 2021. Gäller för bokningar som görs från och med den 18 mars 2020.

Här kan du läsa mer om Apollos ombokningsvillkor

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.