Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter med Tui - boka din charterresa

Boka en charter med Tui! Här hittar du hela Tuis utbud av charterresor med allt från familjevänliga hotell till utvalda hotell för er som reser utan barn.  

Vart vill du åka? Till en charmig badort i Italien eller kanske en soldränkt strand i Thailand? Här finns klassiska resmål som Grekland, Spanien och Cypern. Men också exotiska destinationer som Mexiko, Jamaica och Mauritius.   

Tui erbjuder charterresor med allt från enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga boenden med All Inclusive. Välj ditt boende och datum nedan för att filtrera ut relevanta resultat.

Förverkliga din drömresa och boka en charter med Tui. Sedan är det bara att drömma sig bort till palmkantade stränder och vackra solnedgångar.

OBS! TUI ställer in alla sina resor med avresa från Sverige från och med den 14 mars till och med den 14 april 2020. Om du har bokat en resa med TUI under perioden kommer du att erbjudas fri ombokning eller återbetalning. 

 

Fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa

Boka din resa med TUI idag och få en fri ombokning fram till 14 dagar innan avresa på nybokade resor, oavsett när avresan är. Gäller endast på nybokningar gjorda efter den 10 mars 2020.

Här kan du läsa mer om TUIs ombokningsvillkor

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.