Charter med Ving - boka din charterresa

Här hittar du alla charterresor med Ving. Välj bland mängder av härliga destinationer! Vad sägs om att åka på en charter till Grekland, Spanien eller Kroatien? Klassikerna Kreta och Mallorca är två självklara favoriter. Kanarieöarna är ett annat säkert kort om du längtar efter värme. Vill du resa lite längre bort så rekommenderar vi Dominikanska republiken, Mexiko eller Aruba.

Ving erbjuder charterresor med allt från enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga boenden med All Inclusive. Välj ditt boende och datum nedan för att filtrera ut relevanta resultat.

Så vad väntar du på? Packa ned solglasögonen och badhandduken och se fram emot ljumma sommarvindar, långa stränder och mysiga uteserveringar. På en charterresa med Ving kan du luta dig tillbaka och bara njuta av semestern.  

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Personlig reserådgivning

Kundnöjdhet 8.6 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.