Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter med Ving - boka din charterresa

Här hittar du alla charterresor med Ving. Välj bland mängder av härliga destinationer! Vad sägs om att åka på en charter till Grekland, Spanien eller Kroatien? Klassikerna Kreta och Mallorca är två självklara favoriter. Kanarieöarna är ett annat säkert kort om du längtar efter värme. Vill du resa lite längre bort så rekommenderar vi Dominikanska republiken, Mexiko eller Aruba.

Ving erbjuder charterresor med allt från enklare lägenhetshotell till lyxiga 5-stjärniga boenden med All Inclusive. Välj ditt boende och datum nedan för att filtrera ut relevanta resultat.

Så vad väntar du på? Packa ned solglasögonen och badhandduken och se fram emot ljumma sommarvindar, långa stränder och mysiga uteserveringar. På en charterresa med Ving kan du luta dig tillbaka och bara njuta av semestern.  

OBS! Ving ställer in alla sina resor med avresa från Sverige från och med 14 mars till 14 april 2020. Kunder som har en inbokad resa under dessa datum får full återbetalning eller möjlighet att boka om till en annan resa längre fram utan extra kostnad.

 

Av- och ombokningsskydd

Med Vings av- och ombokningsskydd får du möjlighet att boka om din charterresa hur många gånger du vill fram till 30 dagar innan avresa, oavsett anledning. Det innebär att om någonting oförutsett inträffar så kan du avboka din resa och få pengarna tillbaka. Det är mycket trygghet för pengarna!

Här kan du läsa mer om Vings av- och ombokningsvillkor

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.