Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Cypern - boka din charterresa

Åk på en charter till Cypern, ön som år efter år toppar listorna över Europas mest solsäkra klimat och vackraste stränder. Till detta semesterparadis kommer solsugna turister för att bada i det turkosa vattnet, njuta av utsökta och varierande maträtter och för att ta del av det breda nöjesutbudet.

Landet är till en del grekisk och den andra turkisk och bjuder därmed på det bästa från båda kulturerna. Hyr gärna en bil under din charterresa till Cypern, här finns nämligen mycket att upptäcka. Allt från charmiga badstränder och dykmöjligheter till vackra vandringsleder, kulturhistoriska skatter och trevliga vingårdar.  

Drömmer du bara om att hitta lugnet med en bok i handen under ett parasoll så är det bara att kliva ut från hotellet. Cypern är känt för sina ljumma vindar och sköna vattentemperaturer, från tidig vår till sen höst.

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.