Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Egypten - boka din charterresa

Välkommen att boka en charter till Egypten! Landet bjuder på en härlig blandning av högklassig dykning, rik kultur, utmärkta golfbanor och ett riktigt bra prisläge.

Röda havet har en fantastisk kuststräcka och här finns flera badorter med fina stränder att välja mellan. Till turistvänliga Hurghada, som ligger cirka 400 kilometer från Kairo, åker många barnfamiljer för att koppla av. Här finns även hotell med närhet till golfbanor som lockar många golfare. Besök en lokal marknad och lär dig hur du på klassiskt och respektfullt vis prutar på priset. Lugna El Gouna bjuder på en mängd olika vattensporter och i centrum finns dessutom många fina restauranger och butiker.  

Egypten är en favorit bland dykare. De färgglada korallreven i kombination med spännande skeppsvrak och ett rikt undervattensliv gör bland annat Sharm el Sheikh, Hurghada och Marsa Alam till alla dykares och snorklares paradis.

Unna dig ett besök hos ökenbeduinerna där du blir välkomnad med middag under en stjärnbeströdd himmel.  Missa inte heller att besöka de praktfulla pyramiderna i Giza eller faraonernas Luxor. Ta del av den rika egyptiska kulturen, lev dig in i landets långa historia och njut av sol, bad och härliga lokala traditioner under din resa till Egypten. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.