Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Förenade Arabemiraten - boka din charterresa

Semestra i lyxiga omgivningar och boka en charter till Förenade Arabemiraten.

När du vill resa på charter är Dubai det självklara valet - här möts orientalisk mystik och modern arkitektur. Med en flygtid på cirka sex timmar är det en destination som dessutom är behändig att ta sig till.
I Dubai kan du åka jeepsafari i öknen, besöka världens högsta byggnad Burj Khalifa eller shoppa loss på Dubai Mall. Ta ett uppfriskande dopp i det turkosblåa havet när fötterna börjar ömma. Avsluta dagen med en drink på en mysig takbar och upplev stadens tusentals glittrande ljus.

Vill du åka till en destination med lite lugnare tempo så är Abu Dhabi eller Sharjah två utmärkta alternativ. Sök din charterresa nedan eller besök en av våra butiker så hjälper vi dig att hitta din perfekta semester i Förenade Arabemiraten.

Andra resmål i Förenade Arabemiraten

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.