Fynda familjepaket med Apollo

Vad sägs om att fly vintermörkret till varmare breddgrader? Ta med hela familjen för en veckas lek och avkoppling i Hurghada, Abu Dhabi, Gran Canaria eller Fuerteventura. Just nu familjepaket till fyndpriser tillsammans med Apollo. Gäller på utvalda hotell på utvalda resmål mellan 18 november till 15 december 2019.

Begränsat antal platser, så säkra din plats idag!

Gäller utvalda avgångar mellan 18/11 - 15/12 2019. Priserna kontrollerades senast den 14/10 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris. Prisexempel avser resa för en person.

Vill du boka en resa till något annat resmål eller något annat hotell som ingår i rean, men som du inte hittar här, är du välkommen att ringa oss på 020-12 41 40 eller besöka oss på någon av våra resebyråer.

Bokningsinformation:
Erbjudandet gäller endast nybokningar med Apollo. Erbjudandet gäller på utvalda avgångar mellan 18/11 -15/12 2019 vid bokning av två vuxna och två barn mellan 2-11 år som bor i extrabädd. Endast 7 dagars reslängd. Avgifter för eventuella tillägg kan tillkomma. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 
Charter med Apollo

apollo-gunga-leverantorer-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.