Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Gambia

Besök Afrikas minsta land – åk på en charterresa till Gambia. Hit har nordeuropéer kommit sedan 60-talet för att njuta av ett behagligt klimat, det lugna tempot och ett exotiskt djurliv.
Kontrasterna är stora och du slås av de färgstarka kläderna, de vänliga människorna samt god, billig och vällagad mat. Även om landet fortfarande är ganska fattigt håller hotellområdena mycket god charterstandard. För den som vill ha en riktigt avkopplande semester rekommenderas Kotu-området, eller området kring Bijilo. Väljer du istället Senegambia väntar ett rikt utbud av nöjen, barer och restauranger.

I Banjul hittar du den fantastiska nationalparken River Gambia. Vid ett besök här får du uppleva exotiska växter och djur. Mest populära är nog schimpanserna och de röda babianerna.

Vill du lära dig mer om Gambia och dess historia kan du besöka nationalmuseet i Banjul. Slaverimuseet och Fort James Island i Juffure ger en inblick i en av de mörkaste perioderna i landets historia, då gambierna såldes som slavar.

När du utforskar Gambia märker du snabbt att människor gärna söker kontakt med dig. Kulturen är inspirerad av nyfikenhet, så bli inte förvånad om du blir stoppad på gatan bara för att få frågan vem du är och var du kommer ifrån. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.