Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Korfu - boka din charterresa

Åk på en charter till Korfu och upptäck en av Greklands vackraste öar. Natursköna Korfu stoltserar med långa vackra sandstränder, olivlundar, fruktodlingar och en rik historia. Många reser hit för att uppleva en naturskön ö i kombination matupplevelser samt sol och bad. Korfu har också spännande sevärdheter, till exempel det arkeologiska museet i Korfu stad eller slottet Achillion där statyer av grekiska gudar pryder huset och parken.

Boka gärna en hyrbil under din charter till Korfu för att uppleva öns många badmöjligheter. De bästa stränderna hittar du på kusterna i norr och väst. Korfu är känt för sitt klara vatten och här kan alla hitta sitt badparadis, långgrunda stränder för barnfamiljen och vackra vikar för dig som vill vara nära naturen.

Populära Paleokastritsa ligger mycket vackert och är en barnvänlig strand.  Agios Giorgios är också bra för barnfamiljer, hit kommer också många som vill ägna sig åt vattensporter.  

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.