Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Kos - boka din charterresa

Packa badkläderna och åk på charter till Kos – en liten fin ö som har mycket att erbjuda. Här finns något för alla, oavsett om du är soldyrkare, vill dansa natten lång eller upptäcka nya miljöer och sevärdheter. På Kos kan man lätt hyra cykel eller moped och ge sig ut på egna upptäcktsfärder. Upptäck Zia, den mysiga bergsbyn med sina tavernor. Eller varför inte den södra halvön Moni Agiou Theologou som bjuder på magiska solnedgångar.  

Det finns gott om stränder som passar stora och små. Thérmesstranden är populär bland både lokalbor och turister på grund av sina naturliga varma källor. Paradise Beach är Kos längsta strand, den är långgrund men här finns också möjlighet att ägna sig åt olika vattensporter.

Vill du ha nära till barer, klubbar och restauranger men också sol och bad så är Kos stad ett säkert kort. Boka en charter till Kos och upptäck en variationsrik ö rik på kulturskatter, fina stränder och nöjen. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.