Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Kreta - boka din charterresa

Boka en charter till Kreta och upptäck en grekisk ö som har sin alldeles egna karaktär och historia. Ön är förstås mest känd för sina fantastiska stränder, här finns badparadis för alla smaker.

Gör gärna en utflykt till någon av Kretas många guldkorn. Vid Agii Apostoli hittar du långgrunda stränder – en dröm för barnfamiljer. Några mil från Heraklion ligger stranden Elounda som rankas som en av öns finaste med sin ljusa sand och turkosa vatten. Den magiska stranden Elafonissi kallas för Kretas Maldiverna, en underbar badplats som måste upplevas! Det finns såklart många fler strandpärlor att utforska under din charterresa till Kreta, vilken blir din favorit?

Besök också de charmiga städerna Chania, Rethymnon och Agios Nikolaos. På Kreta finns flera spännande sevärdheter, till exempel Knossos som är Greklands största arkeologiska utgrävningsplats från bronsåldern. Mycket intressant för både stora och små!

Oavsett var du väljer att slå ner ditt solparasoll på denna mångsidiga grekiska ö så erbjuder Kreta stora mängder sol, härlig kretensisk mat på mysiga tavernor och bra shopping. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.