Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Rhodos - boka din charterresa

Boka en charter till Rhodos och se fram emot härliga dagar på denna grönskande medelhavsö som faktiskt har flest soltimmar i hela Grekland.  Med sina fantastiska stränder, vackra olivlundar, många citrusträd, charmiga byar och fina sevärdheter har ön blivit en storfavorit hos många. Här finns en stor variation av stränder och vikar. Vissa har sand, andra klappersten. Vattnet är alltid lika kristallklart och strandpärlorna är många.  

Lämna gärna lite extra plats i väskan när du åker på charter till Rhodos. Här finns en del saker att fynda; kashmir, den världsberömda keramiken från Lindos och lokalt tillverkad olivolja.

Gamla stan i Rhodos stad finns med på Unescos världsarvslista. Promenera runt på de mysiga gatorna och gränderna. Bland intressanta sevärdheter finns Stormästarnas palats och Venustemplet. I Rhodos stad finns också mycket kaféer, restauranger och barer för dig som vill njuta av sena kvällar med musik och nöjen. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.