Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Santorini - boka din charterresa

Drömmer du om ett Grekland så som vi är vana att se det på vykort? Vitkalkade hus med blå kupoler, mysiga tavernor och enastående vyer? Boka då en charter till Santorini.

Denna vulkanö är en av Greklands mest populära och det är inte svårt att förstå varför. Förutom att ön är mycket vacker så finns här både sevärdheter och fina stränder. Byarna Fira och Oia är populära att besöka. Här klänger sig de vackra husen fast på lutande sluttning och erbjuder vindlande gränder och fantastiska utkiksplatser. Stränderna på Santorini har vulkanaska vilket gör att den är svart, besök gärna Perissa eller Vlihada. På ön finns också en röd strand, Akrotiri. Besök gärna också gamla Akrotiri, en välbevarad minoisk stad som begravdes under vulkanaska under den grekiska bronsåldern.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.