Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Skiathos - boka din charterresa

Längtar du efter sol, sand mellan tårna och härligt strandliv? Boka då en charter till Skiathos. Den här lilla charmiga ön är känd för sina fina stränder. Det var också här som flera scener till musikalfilmen Mamma Mia spelades in, inte så konstigt med tanke på att Skiathos är en mycket naturskön ö.

Skitahos stad är en trevlig utgångpunkt under din charterresa. Här finns många restauranger, butiker och ett sprudlande nattliv. På dagen kan du ta buss eller en badbåt från hamnen till någon av öns många stränder. Bland de mest populära räknas Koukounaries Beach (omtalad som en av de bästa i Europa), Banana Beach (klart vatten, här finns också en nudiststrand) och Lalaria Beach (känd för sina vackra klippformationer och fina vita sand).

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.