Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Grekland - boka din charterresa

Unna dig en solig charter till Grekland och upplev detta lands fantastiska örike! Kalkvita stenhus med blå kupoler, pittoreska gränder, ljuvliga smaker, kristallklart vatten och paradisstränder är bara några av de saker som Grekland brukar förknippas med.

Landet har länge varit ett av svenskarnas mest populära resmål. Här är det lätt att hitta guldkorn att förälska sig i: allt från små vikar med sagolika snorklingsmöjligheter till långgrunda barnvänliga stränder.  Hitta din favorit bland strandbarerna där du kan ta en glass eller en kall frappé (iskaffe) i skydd från solen. Se solnedgången från en charmig taverna på kvällen medan du avnjuter läckerheter från det grekiska medelhavsköket. Ta också tillfället i akt under din charterresa att upptäcka några av Greklands fantastiska sevärdheter. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.