Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Indien

Indien är ett färgstarkt, kontrastrikt land som inte lämnar någon besökare oberörd. När du reser på charter till Indien kan du uppleva allt från snöhöljda berg till djungel och vidsträckta stränder.

För den som inte tidigare varit i Indien är det en upplevelse att upptäcka storstäder som Calcutta, Bombay och Delhi. Men det finns fler pärlor som är värda ett besök. Bangalore har på kort tid blivit ett USA-inspirerat IT-centrum men erbjuder även minnen från den svunna kolonialtiden.

En charterresa kan också ge en bild av det gamla Indien. Gör en utflykt till Hyderabad, där te-doften ligger tät över trånga gränder och där kossorna vandrar fritt. I färgstarka Jaipur, som brukar kallas den rosa staden, finner man bland annat Jantar Mantar, ett observatorium som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Det som de flesta tänker på när de ska boka charter till Indien är de fantastiska stränderna i Goa. När det gäller boende kan du här hitta allt från lyxhotell till enkla hyddor på stranden.

Matkulturen i Indien är något utöver det vanliga och bjuder på stor regional variation. Vegetarisk mat är dominerande i det indiska köket men kyckling och get är vanliga i den nordliga delen av landet. I den sydliga regionen serveras ofta vegetariska röror tillsammans med ris. Rätten dosa, en tunn pannkaka gjord på ris med diverse olika fyllningar, är att rekommendera. Gemensamt för de många matkulturerna i Indien är starka kryddor och mycket smak.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.