Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Goa - boka din charterresa

Åk på en charterresa till Goa om du vill uppleva ett riktigt paradis. Goa är den minsta delstaten i Indien, belägen på landets västkust. Här kan du njuta av ett behagligt klimat med fina sandstränder och klarblått vatten. För att verkligen slappna av, besök Agonda Beach som är en av de vackraste – och lugnaste – stränderna i Goa. Flera yogaskolor finns också vid stranden och det är enkelt att boka en lektion. Är du ute efter en mer bohemisk atmosfär är Arambol Beach ett bra alternativ.

Goa har mycket att erbjuda för den som gillar att blanda sol och bad med aktiviteter och utflykter. Besök nattmarknaden ”The Saturday Night Market”, som infaller på lördagar utanför Arpora. Där kan du handla indiska varor, kryddor och mat. Även om du inte är sugen på att shoppa är själva marknaden en upplevelse i sig. Runt marknaden finns dessutom flera stånd där du kan prova på prisvärda indiska rätter och drycker. För att uppleva något av Indiens djur- och naturliv är nationalparken Baghwan Mahavir väl värt ett besök. I parken kan du få se bengaliska tigrar om du har riktigt tur, men här finns också elefanter, pantrar och många fågelarter.

En charter till Goa är ett givet val för alla typer av resenärer.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.