Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Indonesien

Boka en charterresa till Indonesien, den variationsrika och vackra önationen i västra Stilla havet. Indonesien består av över 13 000 öar där många av dem utgörs av vulkaniska berg, och bara 6 000 är bebodda. Bali är den populäraste ön bland turister och här väntar fantastiska stränder. Kuta Beach och Berawa Beach erbjuder kilometer av mjuk sand och behagligt vatten och här har du även möjligheten att testa på surfing.

Krydda din charter till Indonesien med äventyrliga aktiviteter på Borneo i Meratusbergen, där du kan både klättra och vandra i sagolik natur. Gå på djungelvandring på Lombok och utforska det rika djurlivet eller besök vulkanen Gunung Rinjani. Snorkla i färgglada korallrev med sköldpaddor och exotiska fiskar vid Gili-öarna.

Nära Yogyakarta på södra Java finns två av Indonesiens åtta världsarv, de antika templen Prambanan och Borobudur, som är väl värda ett besök. Maten är en stor del av upplevelsen, så glöm inte att stimulera smaklökarna med spännande lokala rätter. Ris är den lokala huvudingrediensen och kokosmjölk och chili används flitigt för att smaksätta rätterna. Boka charter till Indonesien med oss och njut av fantastiska äventyr och en smakrik matkultur. 

Andra resmål i Indonesien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.