Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Bali

Vill du boka charter till Bali? Gör det hos oss på Resia. Den indonesiska paradisön är belägen öster om huvudön Java. Besökare bjuds på unik kultur, ett tropiskt klimat, frodig grönska, vackra stränder och en fantastisk surf. På Bali kan du besöka en ny strand varje dag - till de mest populära hör bland annat Sanur, Kuta Beach och Seminyak. Det klara vattnet bjuder på fina möjligheter till snorkling och dykning och det finns gott om vattenaktiviteter för den som inte vill surfa.

På Bali finns också mycket att se och göra utanför stränderna. Ubud, som ligger på den sydvästra delen av Bali, är något av Balis kulturhuvudstad och här hittar du massor av lokalproducerad konst och hantverk. I Ubud kan du också besöka den populära Sacred Monkey Forest Sanctuary där hundratals apor lever. Aporna är orädda och kan gärna hoppa upp och sätta sig på din axel - om du vill. Är du ute efter en adrenalinkick eller en heldag med familjen är vattenlandet Waterbom värt ett besök. Som matfantast har du också hamnat rätt på Bali – prova babi guling (helstekt gris), nasi goreng (stekt ris med kött och grönsaker) eller en mängd andra läckra balinesiska och indonesiska rätter på någon av de många restaurangerna på ön. Den riktigt äventyrslystne kan också vandra till toppen av någon av Balis vulkaner, Agung och Batur, varav den senare är aktiv.

En charterresa till Bali passar perfekt för hela familjen.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.