Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Italien - boka din charterresa

En charterresa till Italien erbjuder något för hela familjen. Här kan ni njuta av god mat, spännande sevärdheter och fantastiska stränder.

Är det främst strandliv du är ute efter är Sardinien det perfekta valet. Här finner du några av Italiens bästa och vackraste stränder; bland annat Cala Luna och Cala Mariolu är värda ett besök. Även i Kalabrien finns flera fina, oförstörda stränder. Härifrån är det också möjligt att göra en utflykt till Kampanien, till vulkanen Vesuvius och den närliggande romerska staden Pompeji som förstördes i ett utbrott under antiken.
De som väljer att resa till nordöstra Italien kan göra ett utflykt till fantastiska Venedig. 

Utforska Italiens rika historia under ett besök i Rom. Här finns lämningar från antiken, såsom amfiteatern Colosseum, men också ett rikt arv av arkitektur och konst från senare perioder i italiensk historia. Om du befinner dig i närheten av Toscana så kan du passa på att se det lutande tornet i Pisa och avrunda med ett besök på en av de många vingårdarna som finns i regionen. Njut av fantastiska naturlandskap och lokalproducerat vin.

Italien bjuder även på ett bra och brett utbud av shopping. I huvudstaden Rom kan du till exempel fynda allt ifrån märkeskläder till olika typer av härliga italienska delikatesser på charmiga matmarknader. Milano är känt för att vara en modemetropol där du kan hitta unika designerplagg och fönstershoppa i de många exklusiva butikerna.

Boka din charterresa till Italien hos oss!

Andra resmål i Italien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.