Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Sardinien

Boka en charter till Sardinien. Sardinien är Italiens näst största ö och även Medelhavets näst största ö. Med allt från olivlundar till berg och vida stränder bjuder Sardiniens landskap på stor variation och resmålet passar därför de flesta oavsett semesterns ändamål.

För de historieintresserade är huvudstaden Cagliari värd ett besök. Här kan du strosa runt i den gamla staden och uppleva 2 000 år av historia. Det är också i Cagliari du hittar flera av landets absolut bästa restauranger och där du kan äta Sardiniens egna specialiteter som porceddu eller culungiones. Testa också de många olika sorters bröd som är något av Sardiniens stolthet.
Alghero är en annan mysiga stad med fina restauranger och charmiga gator. 

Om du gillar shopping ska du passa på att spana in de flätade korgarna, guld- och silversmidet samt Sardiniens omtalade röda viner. Vill du uppleva mer av genuin sardisk kultur är ett besök i byarna i området Barbagia att rekommendera.

Den som vill ta sig ut från städerna och njuta av strand och bad bör ta sig till Costa Smeralda. Denna kuststräcka är 10 kilometer lång och det sägs att stränderna här är de finaste i hela Europa. Flera av dessa stränder har också långgrunt vatten och passar alldeles utmärkt för barnfamiljer. 

 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.