Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Kroatien - boka din charterresa

Ta chansen och boka en magisk charter till Kroatien! Landet som tidigare var en bubblare på charterhimlen är nu en storfavorit bland soltörstande svenskar. Här kan du bada och snorkla i kristallklart vatten, strosa runt bland historiska byggnader och mysiga gränder samt njuta av utsökta specialiteter.

Kroatien bjuder på en mängd olika resmål som bland annat karaktäriseras av sina kalkvita klippor, det turkosblå Adriatiska havet och inte minst sin pittoreska och medeltida bebyggelse. I Kroatien bjuds det framförallt på ljuvliga fisk- och skaldjursrätter, spännande shopping och ett stort nöjesutbud som passar såväl stora som små. Unna dig själv en avkopplande charter till Kroatien som du sent kommer att glömma! 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.