Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Dubrovnik - boka din charterresa

Sugen på att åka på en charter till Dubrovnik? Här hittar du ett naturskönt område där också en av Europas vackraste städer finns. Dubrovnik är omgiven av en fantastisk ringmur, klättra gärna upp på den och hänförs av den vackra utsikten.

Att promenera i medeltida Dubrovnik, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är en häftig upplevelse. På blankslitna gatstenar och i vindlande gränder traskar man runt och beundrar den vackra staden. Här finns gott om kaféer och restauranger att pausa på innan det är dags att ta sig vidare till nästa sevärdhet. Kanske Dominikanklostret, Rektorspalatset eller Akvariet? Utanför den mäktiga ringmuren finns det glittrande Adriatiska havet och den kroatiska skärgården.

Under din charterresa till Dubrovnik kan du njuta av de många fina stränderna som finns runt staden, till exempel stadsstranden Banje Beach och utflyktsön Lokrum med sina fina vikar och en badlagun.   

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.