Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Makarska Rivieran - boka din charterresa

Upptäck Kroatien och boka en charter till Makarska Rivieran. Här finns allt det som gör landet så fantastiskt; kristallklart vatten, bedårande klapperstensstränder (ta gärna med badskor), mysiga städer och trevliga restauranger. Cykel- och promenadvägar följer längs med Makarska Rivieran vilket gör det lätt att besöka flera orter, till exempel populära Baska Voda, pittoreska Tucepi och charmiga Drvenik. Här finns också närheten till de vackra öarna Hvar och Brac. Om du vill uppleva gamla vackra städer så rekommenderar vi besök i Split och Dubrovnik.

Annars är det just ett bakåtlutat strandliv som de flesta av semesterfirarna som åker på charter till Makarska Rivieran brukar ägna sig åt. Njut av läckra skaldjur på någon trevlig uteservering, bada i det klara vattnet och promenera längs en palmkantad strandpromenad i solnedgången.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.