Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Split - boka din charterresa

Boka en charter till Split och upplev en av Adriatiska havets vackraste städer. Split är Kroatiens andra största stad med en historia som sträcker sig hela 2000 år tillbaka. Det är dock en stad som passar lika bra för sol- och baddyrkaren som för historieälskaren – flera stränder ligger på bekvämt avstånd från centrum.

I centrum utgör Diocletianus palats den största sevärdheten. Det romerska palatset omsluter Splits gamla stad och här kan du strosa runt i de labyrintiska gränderna och besöka butiker, caféer och ruiner. Efter en förmiddag i något av Splits många vackra och sevärda kvarter kan du åka båt ut till en av de många öarna för att sedan svalka dig i det klarblå Adriatiska havet. På ön Brač finns stranden Zlatni Rat, som ofta beskrivs som en av de vackraste stränderna i världen. För den shoppingsugna anses även Split vara solglasögonens och skornas förlovade stad – här hittar man butiker som säljer dessa i nästan varje gatuhörn och det går att göra riktigt bra fynd.

Du får heller inte missa den stora fiskmarknaden, även om du inte är en fiskälskare så är marknaden en spektakulär upplevelse och om du skulle befinna dig i staden under april månad så är den stora båtshowen något man bara måste se.

Välkommen att boka din charterresa till Split.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.