Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Kuba - boka din charterresa

Vill du uppleva en spännande och historisk miljö i kombination med sol och bad? Packa väskan och ge dig av på en charter till Kuba! Denna karibiska pärla är känd för sina pastellfärgade hus, coola 50-talsbilar och sin charmiga kultur.

På Kuba är nätterna långa och heta, här dansas det salsa på gatorna och det finns många klubbar att besöka. Om dagarna kan du slappa på de kritvita stränderna där Varadero ligger i topp bland strandparadisen, eller besöka historiska sevärdheter. Kuba har ett underbart tropiskt klimat och en medelsnittstemperatur på 26 grader.

Under din charter till Kuba har du även möjlighet att göra härliga dagsutflykter till olika städer, bland annat till den färgstarka staden Trinidad. Eller varför inte passa på att göra ett besök i den tropiska djungeln? 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.