Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Maldiverna - boka din charterresa

Långa kritvita sandstränder, kristallklart vatten och fantastiska turkosa laguner är det första många tänker på när Maldiverna kommer på tal.

När du väljer att boka charter till Maldiverna kommer du till ett paradis som består av fler än 1 800 öar, varav cirka 200 är bebodda. Öarna är samlade i 26 atoller och här ligger de lyxiga hotellen tätt längs de vackra stränderna. Den avslappnade stämningen passar såväl barnfamiljer som för par som är på en romantisk bröllopsresa. Mottot i Maldiverna är: ”no news – no shoes”. Här finns inga måsten eller behov av varken skor eller klockor.

För många innebär charterresa till Maldiverna en dykupplevelse i världsklass, och på flera av öarna finns dykcenter med mycket kvalificerade instruktörer. Du hittar några av de bästa dykställena i Ari atoll.

Malé är huvudstaden i Maldiverna och här hittar du lokala fiskmarknader, nationalmuseet och fredagsmoskén, vilken är en av de äldsta moskéerna i staden. Från Malé tar du dig smidigt ut till de andra öarna i ögruppen.

Maten som serveras på Maldiverna är en spännande blandning mellan olika matkulturer. Du hittar rätter inspirerade av det indiska, lankesiska, thailändska och arabiska köket. Vill du testa en äkta maldivisk rätt ska du prova tonfiskcurry som serveras med ris.

Andra resor till Maldiverna

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.