Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Malta - boka din charterresa

På en charter till Malta kan du uppleva allt det som Medelhavet har att erbjudet. Den lilla ö-nationen ligger söder om Sicilien och här blandas tusenårig historia och kultur med ett avslappnat tempo.

Maltas många städer är fyllda av restauranger och kaféer där du kan prova på lokala specialiteter. För den historieintresserade finns många fornlämningar och fästningar att besöka. Fort St. Elmo i Valletta är en av dem och inrymmer också Maltas National War Museum. Själva huvudstaden Valletta är också ett måste. Här kan du njuta av vacker arkitektur och ett flertal intressanta museer. Den som vill uppleva historiens vingslag i lugn och stilla takt kan också åka till Mdina, Maltas ursprungliga huvudstad och nu ett charmigt, välbevarat besöksmål med smala gränder och mysiga serveringar. 

Till Maltas finaste sandstränder hör Golden Bay och intilliggande Riviera Bay. Båda är långgrunda och passar bra för familjer. Vill du ägna dig åt vattensporter är Mellieha Bay på norra delen av ön ett bra val. På kvällen kan du ta en matbit och en drink på någon av de många restaurangerna i St. Julians.

Önskar du lugn och ro samt vacker natur kan du ta färjan över till ön Gozo. Här råder ett ännu lugnare tempo än på huvudön och det finns flera vackra små orter att besöka. Gozo är också ett populärt utflyktsmål för både vandrare och klättrare.

 

Andra resor till Malta

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.