Vi har för tillfället problem att genomföra betalningar med webbläsaren Chrome. Prova en annan webbläsare eller ring oss för assistans 0771-92 92 92

Charter till Mauritius

Unna dig en charterresa till Mauritius, en liten östat i Indiska oceanen. Landet beskrivs med rätta som vackert, vänligt och exklusivt. Detta örike ligger omkring 180 mil från Afrikas kust och har ett angenämt klimat året om. Vintern, som varar från maj till september, har varma dagar med svala och behagliga kvällar.

Här kan du koppla av och njuta av solen på de kritvita stränderna eller dyka och snorkla i det kristallklara turkosa vattnet. Mauritius korallrev är ett naturreservat som bjuder på fantastiska upplevelser, underbara färger och ett rikt undervattensliv. Marinparken Blue Bay i närheten av Mahébourg är starkt att rekommendera för snorkling.

Är detta paradiset? Många som har åkt på charter till Mauritius beskriver ön just så. Det är inte bara den sagolikt vackra naturen utan också de vänliga invånarna som bidrar till det positiva intrycket. Här samsas buddister, muslimer, hinduer och kristna som alla bidrar till en spännande mångkultur.

Öns främsta turistorter är Grand Baie, Belle Mare och Flic en Flac. Den historiska staden Mahébourg ligger i Grand Port-distriktet och här hittar du nationalmuseet där du kan strosa runt i timmar. Från staden kan du också ta spännande dagskryssningar i en katamaran.

En resa till Mauritius uppfyller alla drömmar du har om en paradisö. Med dess långa, kritvita stränder, fantastiska omgivningar och avslappnade kultur får du en resa du sent ska glömma!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.