Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Portugal - boka din charterresa

Boka en charterresa till Portugal och upptäck ett variationsrikt land med mysiga städer, långa stränder och en storslagen klippig kust.

Att resa till Portugal är att upptäcka ett land med många olika miljöer. Storstaden Lissabon erbjuder en lång historia, labyrintiska gränder och fantastisk shopping. Badorterna Estoril och Cascais ligger inte långt utanför staden och här hittar du fina stränder samt charmiga stadsmiljöer.

Den natursköna Algarvekusten bjuder på en blandning av fantastiska stränder, mysiga städer, historia och nöjesliv. Vill du uppleva det traditionella Algarve bör staden Tavira stå på din lista. Här kan du njuta av vacker arkitektur och en avslappnad atmosfär. Ett besök i den lyxiga hamnstaden Vilamoura blir till en intressant kontrast – där strosar du runt i marinan, äter god mat och njuter av folkvimlet. Vilamoura är också en utmärkt destination för golfresenären. Charmigt och lagom stökigt är Albufeiras med sin gamla stadsdel, en miljö där alla känner sig välkomna.

Det portugisiska köket håller hög klass och domineras av fisk och skaldjur. Portugal är även en betydande vinproducent och i vinregionen Dourodalen kan du njuta av både vinprovning och vackra landskap. Den som söker naturupplevelser och vandringsmöjligheter ska bege sig till öarna Madeira eller Azorerna.

Välkommen att boka en charter till Portugal – det lär inte bli sista gången du besöker det fantastiska landet med den välkomnande kulturen, rika historian och den otroliga kustremsan.

Andra resmål i Portugal

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.