Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Madeira

Välkommen att boka en charter till Madeira. Den portugisiska ön i Atlanten erbjuder en fantastisk natur och vyer som stannar kvar hos besökarna livet ut.

Madeira är sannerligen en ö som lockar till äventyr. Vattnet utanför ön erbjuder det främsta djuphavsfisket i hela världen och på Madeira kan du också åka på delfin- och valsafari. Under safarituren kommer du se hur delfinerna leker längs båten och om du har tur kommer du även få se späckhuggare, grindvalar och kaskelotter.

För dem som vill hålla sig på land är vandring ett ypperligt sätt att upptäcka Madeira. Det finns gott om vandringsleder, både för vana och ovana vandrare, och miljön är otroligt vacker med sitt bergiga och gröna landskap. Här finns många olika arter av växter och djur att upptäcka.

Madeira är också den plats i Portugal som du ska besöka för att få otroliga matupplevelser. Ett tips är att besöka Mercado dos Lavradores i Funchal. Det är en marknad där du kan få en guidad tur genom öns alla lokala råvaror.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.