Res 10 betala för 9 med Apollo

Sol och bad tillsammans med hela familjen, hur låter det? Just nu kan du ta med hela familjen på en härlig charterresa med Apollo - res tio personer men betala endast för nio. Gäller avresor till utvalda hotell mellan 16 april - 18 oktober 2020.

Så här får ni rabatten:

Alternativ 1: Kom in till närmaste butik eller ring oss på  0771-92 92 92 eller mejla oss på semester@resia.se för att få hjälp med din bokning.

Alternativ 2: Boka er resa tillsammans eller var och en för sig online. Betala handpenningen och mejla oss sedan alla bokningsnummer på semester@resia.se

Tänk på att senast 1 vecka efter betald anmälningsavgift ska samtliga bokningsnummer vara oss tillhanda.

Prisexempel hämtades 3/12 2019. Priser är färskvara, gör en sökning för ett uppdaterat pris.


Bokningsinformation:
Erbjudandet om att resa tio för nio på charterresa med Apollo gäller endast på nybokningar av utvalda hotell. Gäller avresor 16/4-18/10 2020. Erbjudandet gäller vid bokning minst 40 dagar innan avresa och endast på resor om 7 dagar. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Charter med Apollo

apollo-familj-strand-624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.