Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Spanien - boka din charterresa

Boka en charter till Spanien, ett soligt resmål som ligger svenskarna varmt om hjärtat. Det är inte förvånande - här finns härliga stränder, livliga tapasbarer och prisvärd shopping.

När du semestrar i Spanien kan du ta dagen precis som den kommer. Simma i det kristallklara vattnet, shoppa loss på den stora varuhuskedjan El Corte Inglés för att sedan stilla hungern med några tapas på en mysig bar. Missa inte de klassiska rätterna calamares (friterad bläckfisk), spansk tortilla och kroketter.
 
Spanien har många guldkorn – välj själv om du vill fånga solstrålar på Kanarieöarna, kombinera stadsliv med lata stranddagar i Barcelona eller upptäcka Mallorcas närmare 100 stränder. Vi har charterresor till de största destinationerna i det soliga landet.  
 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.