Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Fuerteventura - boka din charterresa

Njut av en härlig semester med charter till Fuerteventura. Detta är kanarieöarnas näst största ö som erbjuder allt som gör en lyckad solsemester.

Fuerteventura är känt för sina vackra stränder. Det sägs att där finns de bästa stränderna du kan hitta på Kanarieöarna och detta är definitivt en plats för de som gillar solsken och bad i ett behagligt vatten. Till de bästa stränderna hör de du hittar i Corralejo – här finner du kritvit, finkornig sand och svepande sanddyner. Playa de Sotavento de Jandia heter stranden som upprepade gånger utsetts till Kanarieöarnas bästa och den är en dryg mil lång. Du kan också ta en tur till den lilla ön Lobos utanför Fuerteventuras kust. Hela ön är ett naturreservat och snorklingen är fantastisk. Här är det inte svårt att hitta en strand som du får ha för dig själv.

Självklart finns andra saker utöver de många stränderna att upptäcka under din charterresa till Fuerteventura. Vill du utforska Fuerteventuras inland finns flera vandringsleder som tar dig genom karga landskap och pittoreska byar. Det erbjuds också många offroad-safaris på ön med hjälp av vilka du kan utforska även de mer avlägsna delarna av ön. Vindsurfing går att prova på i Corralejo och Jandia, och du kan även boka en tur med segelbåt för att se Fuerteventura från havet.

Många av de som reser hit väljer att bo i städerna El Cotillo, Corralejo, Caleta de Fuste eller Morro Jable. Alla dessa städer erbjuder ett rikt och härligt utbud av restauranger och sevärdheter som du inte vill missa! 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.