Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Gran Canaria - boka din charterresa

Välkommen att boka en charterresa till Gran Canaria. Kanarieöarnas tredje största ö erbjuder mer än bara ett härligt klimat. Här sträcker sig de vita stränderna flera kilometer längs den turkosa, pärlglittrande Atlanten, bergslandskapen skapar storslagna vyer och städerna bjuder på både underhållning och kultur. Njut av varma dagar på stränderna, snorkla i marinreservatet Las Canteras, ge dig ut på dykäventyr i Atlanten eller surfa längs ön nordkust. Du kan också promenera bland vattenfall och berg, upptäcka nya smakupplevelser på någon av de oräkneliga restaurangerna eller gå på sightseeing i Las Palmas levande stadsliv.

Upptäck Cenebio de Valerons 290 grottor eller Jardin Canarios vackra botaniska trädgård. Hitta fynd på Gran Canarias största marknad i Arguineguin och testa någon av de 30 olika vattenrutschbanorna på vattenäventyrsparken Aqualand. Här finns något för alla typer- soldyrkarna som vill spendera dagarna på stranden, familjerna med barn i olika åldrar eller äventyrarna som vill surfa och dyka. 

Andra resor till Gran Canaria

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.