Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Ibiza - boka din charterresa

Åk på charter till Ibiza. Denna fascinerande spanska ö i det varma Medelhavet lockar besökarna med över 50 sandstränder. Här finns plats för både barnfamiljer och de festsugna.

Allra mest känt är Ibiza för sitt fantastiska nattliv. Den som vill dansa ända in på småtimmarna bör besöka Playa d’en Bossa. Här spelar världens bästa DJ:s på Ibizas bästa nattklubbar. Även San Antonio är värt ett besök för den som önskar hålla igång till sent på natten.

Ibiza är dock inte bara till för dem som vill festa. På senare år har det byggts fler och fler barnvänliga hotell längs Ibizas stränder. Bland barnfamiljer är det vanligast att man besöker Figural som ligger i de nordöstra delarna av ön. Här ligger allt fokus på avkoppling och soliga stränder. Det är också hit du kan ta med hela familjen och besöka vattenäventyrsparken Aguamar.

Vill du besöka något alldeles unikt så är Ibizas hippiemarknader en utflykt som är värd att göra, allt på dessa hippiemarknader är nämligen handgjort. Fynda bland smycken, väskor, kläder och hantverk på Hippy Market Ibiza Punta Arabi. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.