Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Lanzarote - boka din charterresa

Boka en charter till Lanzarote – den Kanarieö som ligger längst österut. Lanzarote är en ö full av kontraster: långa vita sandstränder, charmiga städer och ett spännande vulkanlandskap. Nationalparken Timanfaya med sitt ökenlanskap och varma källor är ett måste under din resa. Här kan du bland annat uppleva de spännande omgivningarna från en kamelrygg!

Det finns många trevliga utlykter att göra på Lanzarote. Spendera gärna en kväll i huvudstaden Arrecife där du kan äta gott, shoppa och flanera på strandpromenaden. Den gamla huvudstaden Teguise som grundades på 1400-talet, är väl värd ett besök. 

Lanzarote är naturligtvis också ett paradis för soldyrkare, här finns stränder för alla smaker. De sex stränderna i Papagayo är mycket vackra och ligger skyddade i ett naturreservat. Andra populära tillhåll för solälskare är de tre stränderna i semesterorten Playa del Carmen som också kantas av en trevlig strandpromenad.

Välkommen att boka din charter till Lanzarote!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.