Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Las Palmas - boka din charterresa

Res på en charter till Las Palmas och upplev ön som har ett av de bästa klimaten i hela världen. Inte så konstigt att Las Palmas har blivit en av svenskarnas favoritresor – året om!

Hamnstaden Las Palmas är huvudstaden på Kanarieön Gran Canaria och det är den största staden av alla i ögruppen. Shoppingen är något som sticker ut extra mycket i staden. Utbudet är enormt och på Las Palmas gator varvas enkla butiker med trendiga och exklusiva. Nära staden ligger outletcentret Las Terrazas, med prisvärda märkesbutiker, och mittemot finner du shoppingcentret El Mirador, där du hittar trendiga affärer. 

Varje söndag mellan 9 – 14 breder sig en uppseendeväckande marknad ut i staden. Här hittar du stånd som säljer allt du någonsin önskat dig och att pruta ner priserna gör shoppingen extra spännande.

Mitt i staden ligger den unika stranden Las Canteras, dit många går för att ta ett dopp i det blå, eller helt enkelt bara för den speciella upplevelsen. Vill du se mer av öns natur ligger naturreservatet Tamadaba nära till hands. Hyr du bil tar du dig enkelt dit och mödan är definitivt värt besväret. Du belönas med vykortsvackert lummigt landskap och otroliga vyer, med vattenfall och fantastiska promenadvägar. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.