Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Magaluf - boka din charterresa

På den spanska Medelhavsön Mallorca ligger Magaluf. Staden är framförallt känd för sitt nattliv, men en charter till Magaluf är så mycket mer än festande och diskotek. Detta är en plats som även erbjuder avkoppling och härliga upplevelser för både barnfamiljer och äldre.

Golffantasten kommer snabbt förälska sig i Magaluf. Med flera banor i världsklass runt staden blir golfupplevelsen svårslagen. För den som vill njuta av vita sandstränder är Magaluf också en destination att rekommendera. Det varma medelhavsklimatet och de långa stränderna erbjuder en avkopplande och härlig vistelse med både bad och sol. Den som söker lugnet kan enkelt göra en utflykt till närliggande stränder utanför Magaluf, såsom Cala Falco och Palma Nova, som är familjevänliga och mindre hektiska än centrala Magaluf Beach. Efter en dag på stranden erbjuder Magaluf ett rikt restaurangutbud med mat från världens alla hörn och – naturligtvis – ett livligt nattliv.

Välkommen att boka din charterresa till Magaluf med oss.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.