Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Malaga - boka din charterresa

Boka charter till Malaga för att säkra sol och värme. Den livfulla hamnstaden på Costa del Sol bjuder på mycket historia och kultur. Det i kombination med det fantastiska klimatet gör Malaga till en perfekt destination för både avslappning och upplevelser. För sol och bad, besök den kilometerlånga sandstranden La Malagueta som endast ligger en kort promenad från Malagas centrum. Flanera längs den långa strandpromenaden Muelle Uno där det finns ett stort utbud av restauranger med otrolig utsikt över havet. Här har du också möjlighet att shoppa.

Vill du varva strandhäng och shopping med kultur och aktiviteter har Malaga mycket att bjuda på. För den bil- och modeintresserade är Automobile and Fashion Museum värt ett besök. Här finns unika samlingar av bilar i kombination med tidstypiska haute couture-plagg. Picasso-museet i Palacio de Buenavista bör inte heller missas – den berömde målaren föddes nämligen i Malaga och här finns drygt 150 av hans verk. Ett besök på marknaden Mercado Central de Atarazanas är också en upplevelse. Den beskrivs som en av Spaniens vackraste marknader och här kan du handla färska råvaror av hög kvalitet – från färsk frukt, kryddor och nötter till kött och fisk. Avrunda besöket med att äta lunch eller dricka ett glas vin i någon av tapasbarerna.

Boka din charterresa till Malaga redan idag!

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.