Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Mallorca - boka din charterresa

Boka en charter till Mallorca – ett naturskönt semesterparadis i det glittrande Medelhavet.  Få öar har så mycket att erbjuda; allt från stränder i världsklass (upptäck det klara vattnet i Platja de Formentor eller de charmiga vikarna i Cala d’Or) till fina vandringsleder. Flera av Mallorcas städer är populära utflyktsmål.

Besök gärna saluhallen Mercat de l’Olivar när du är i Palma, där kan du njuta av härliga tapas och ett livligt folkliv. Valldemossa är en annan höjdpunkt. Här bodde tonsättaren Chopin med sin kärasta, George Sand, i det gamla klostret – som idag är stadens främsta attraktion. Missa inte heller Mallorcas spännande grottor, till exempel Coves d’Artà och Cova Blava. 

Res på charter till Mallorca och upptäck dina favoriter. Klubbarna, pulsen, solvarma stränder och den bästa shoppingen för dig som reser med kompisgänget. För barnfamiljerna lockar långgrunda  badparadis, härliga matupplevelser och spännande äventyrsbad som Hidropark och Aqualand El Arenal.  Mallorcas restauranger och vingårdar i kombination med öns vackra natur har också mycket att erbjuda för dig som längtar efter både upplevelser och att hitta lugnet.

Kort sagt, Mallorca har något för alla.  

Andra resor till Mallorca

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.