Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Marbella - boka din charterresa

Boka en charter till Marbella! Den vackra kuststaden är känd för sin unika kombination av modernt och klassiskt. Med sitt fantastiska kustläge på Spaniens solkust är en charterresa till Marbella ett perfekt alternativ för såväl barnfamiljer som kultursökande turister.

En av de mest populära sevärdheterna är Marbellas gamla stad. Här hittar du det klassiska Marbella med trånga, karaktäristiska gränder och charmiga uteserveringar belägna på mysiga torg. Apelsintorget, Los Naranjos Plaza, är ett måste att besöka.

Den 26 kilometer långa strandpromenaden leder till många vackra stränder och den är kantad med restauranger, caféer och barer. För familjevänligt strandhäng bör du bland annat besöka stranden Cabopino, där hittar du bekvämligheter som parasoll och solstolar. Nikki Beach är också en välbesökt strand, här kan du varva ett dopp i Medelhavet med en avkopplande drink. Missa inte sträckan mellan El Rosario och Elviria, som räknas som den vackraste sträckan på hela strandpromenaden.

En charter till Marbella tar dig till staden som erbjuder vackra stränder, god mat och fantastisk kultur. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.