Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Palma - boka din charterresa

Åk på charter till Palma – den lilla storstaden på Mallorca erbjuder sina besökare fantastisk shopping, trevliga uteserveringar, mysiga restauranger och vackra stränder.

De som besöker Palma får inte missa att se katedralen La Seu. Den mäktiga katedralen, som är det mest utmärkande i Palmas skyline, tog 400 år att bygga och stod klar i början av 1600-talet.

Efter ett besök i katedralen kan du svalka dig med en glass samtidigt som du strosar runt i under palmträden i parken Parc de la Mar. Bara en kilometer bort ligger Palmas mest centrala strand, Can Pere Antoni. Vill du ha lite mer utrymme kan du besöka Can Pastilla – hela 5 km vit sandstrand belägen sydöst om Palma och enkel att nå med buss eller hyrbil. På kvällen kan du ta dig till kvarteret Santa Catalina, Palmas kulinariska träffpunkt. Här trängs trendiga restauranger och barer med designbutiker och det är hit lokalbefolkningen går för att umgås.

Välkommen att boka din charterresa till Palma idag.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.